Supreme Five is reader supported. We may earn a small commission from affiliate partners, when you buy through links on our site

MessyWeekend’s uundgåelige Black Friday-tilbud!

Sidst i november, årets yndlingstid for alle, der er på jagt efter gode tilbud. Faktisk også gavegiverens foretrukne tid på året. Julen er lige rundt om hjørnet, og derfor er Black Friday det perfekte tidspunkt at begynde at finde gaver til dine nærmeste.

Vi har tilmeldt os MESSYWEEKEND™️‘s nyhedsbrev og har fået et smugkig på alle deres eksklusive tilbud til Black Friday. Og det er sikkert at sige, at de har et vanvittigt tilbud i vente til os! Hele ugen kører de et 2 x 1 tilbud på alle produkter, hvor hver dag byder på en specifik kollektion. Du skal blot bruge koden “2FOR1” ved kassen for at indløse tilbuddet. Derudover har de lovet eksklusive freebies i deres daglige flash sale-tilbud på alle ordrer over 650,- (kun tilgængelige i et begrænset antal, så du skal være hurtig, hvis du vil have fingrene i dem!)

Lad os tage et lille kig på alle de tilbud, du kan forvente hver dag i denne Black Week:

1. Mandag: 2 x 1 på briller

De starter ugen med et brag – 2 x 1 på ALT EYEWEAR! Hvis du køber to par solbriller eller Blue Light-briller, får du det billigste par gratis. Men hvis du bare er på udkig efter et enkelt par, har de noget for dig med 20% rabat på alle enkeltvarer. Du skal blot bruge koden “BF20” ved kassen.

Mandagens freebie er deres MW-beanie (til en værdi af 300,-). Den er superblød og lavet af genbrugspolyester der ikke klør- perfekt til alt råhygge i vinterperioden.

2. Tirsdag: 2 x 1 på skibriller

Tirsdagens tilbud er enhver ski-elskers drøm – 2 x 1 på ALLE SKI-BRILLER! Nu har du chancen for at blive klædt på til snesæsonen med MESSYWEEKEND™️‘s store udvalg af kvalitetsskibriller. Tag for eksempel ACHTON XEP, der har en antidug- og fotokromisk linse, som automatisk tilpasser sig vejrforholdene.

Desuden kan du med deres tirsdags flash sale få et GRATIS Neck Tube (til en værdi af 300,-) med hvert køb! Et must-have ski-tilbehør til at holde varmen, når du er på pisterne.

3. Onsdag: 2 x 1 på briller

2 x 1 på ALT EYEWEAR er på dagsordenen igen onsdag. Hvis det ikke var en oplagt mulighed, har MESSYWEEKEND™️ foreslået en fantastisk måde at kombinere tilbuddet på: solbriller og Blue Light-briller

De foreslår, at du kombinerer dit yndlingspar solbriller med et par Blue Light-briller, som fås i NEW DEPP, DEPP & LENNON. Da vintersæsonen nærmer sig med hastige skridt, tilbringer vi sandsynligvis alle sammen mere tid indendørs foran vores digitale enheder, hvilket belaster vores øjne ekstra meget. MESSYWEEKEND™️ Blue Light-briller kan hjælpe med at blokere den overdrevne eksponering for blåt lys og holde dine øjne veludhvilede.

Onsdagens flash sale freebie er det perfekte tilbehør til dette tilbud! Du kan få et GRATIS MW læderetui til dine briller ved hvert køb, så længe lager haves.

Solbriller & Blue Light combo

MessyWeekend
BILLE - Crystal

700,-

MessyWeekend
LENNON - Blue Light

650,-

4. Torsdag: 2 x 1 på skibriller

Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilke MESSYWEEKEND™️ skibriller du skal købe, skal du ikke være bekymret. De har dækket dig med nogle nyttige forslag til, hvordan du kan kombinere 2 for 1 tilbuddet. Torsdagens tilbud er igen 2 x 1 på ALLE SKI-GOGGLES. MESSYWEEKEND™️ foreslår, at du kombinerer ACHTON XE2-skibrillerne (den billigere brille med en revo-linse) med en fotokromisk XEp-linse (til en værdi af 700,-). Hele bundtet har en værdi på 2.200,-, men du betaler kun 1.700,-! 

Og i dag tilbyder de også et super eksklusivt tilbud på deres Base Layers: 500,- for enten Base Layer Shirt eller Pants. Normalt koster disse 750,-, så de er et absolut røverkøb! Du skal bare bruge koden “BASE” ved kassen. 

Og som om det ikke var nok, så har MESSYWEEKEND™️ også flash-salg på deres Balaclava. Det er det eneste tilbehør, du behøver for at fuldende dit skioutfit.

Skibrille & linse combo

MessyWeekend
ACHTON XE2 - Green Revo

1.000,-

MessyWeekend
XEP Lens

700,-

5. Fredag: 2 x 1 på ALT!

MESSYWEEKEND™️ er gået all in denne Black Friday med et 2 x 1 tilbud på ALT!! Det gælder solbriller, skibriller, Blue Light briller, Base Layers, tilbehør – you name it! Og hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at udnytte denne killer deal, kan du stadig få 25% rabat på alle enkeltvarer med koden “BF25”.

De har sammensat et forslag til Bestseller: NEW DEPP Champagne og HOBBES Crystal. En kombination af deres bedst sælgende acetatramme og injektionsramme (super fleksibel og næsten uforgængelig!)

Og hvordan kunne vi glemme den uundgåelige flash sale-freebie: en limited edition MESSYWEEKEND™️ Cap i sort, skabt specielt til Black Friday. Vi hører, at der er super begrænset lager, så du må hellere skynde dig, hvis du vil have en!

Bestseller combo

MessyWeekend
NEW DEPP - Champagne

550,-

MessyWeekend
HOBBES - Crystal

450,-

6. Lørdag: 2 x 1 på ALT!​

2 x 1 på ALT – samt tilbuddet på 25 % – gælder hele Black Weekend, så du har masser af tid til at beslutte dig for, hvad du ønsker dig (og til at vente for at se, hvilke spændende daglige freebies der findes). Lørdagens freebie er en super cool minimalistisk MW-totebag, som også er skabt til Black Friday. Den er perfekt til at bære alle dine nyindkøbte goder i!

Endnu engang har MESSYWEEKEND™️ lavet en anbefaling til, hvordan du kan kombinere tilbuddet. De foreslår, at du køber dit yndlingspar skibriller sammen med et Base Layer (shirt eller bukser) for at få den perfekte ski-lovers-kombi! Og ærligt talt kunne vi ikke være mere enige i dette forslag, da du får Base Layers til en værdi af 750,- helt gratis! De er super behagelige og lavet af 100% fugttransporterende merinould.

Ski-Lover's combo

MessyWeekend
ACHTON XEP - Black

1.500,-

MessyWeekend
BASE LAYER SHIRT

750,-

7. Sunday

Tilbuddet 2 x 1 på ALT fortsætter, og MESSYWEEKEND™️ har endnu en anbefaling: Cosy Indoor combo. Kombiner et Base Layer med et par Blue Light-briller for den ultimative indendørs hygge! Du vil være helt forberedt på enhver sofa-dag med den mest behagelig påklædning og dine bluelight-blokerende briller (perfekt til de sene Netflix-binge-maraton om natten!)

Vi kan ikke gå glip af søndags flash-sale freebie: MW Totebag dukker op igen – hvis du ikke fik fat i en første gang.

Cosy Indoor Combo

MessyWeekend
BASE LAYER SHIRT

750,-

MessyWeekend
NEW DEPP Horn - Blue Light

650,-

8. Cyber Monday

For sidste gang tilbyder MESSYWEEKEND™️ deres 2 x 1 og 25% rabat på ALT i hele butikken. Så hvis du ikke fik fingrene i et fantastisk tilbud i løbet af ugen, er Cyber Monday din absolut sidste chance!

Og for sidste gang har MESSYWEEKEND™️ deres sidste flash sale-tilbud: den eksklusive MW Cap, denne gang i farven Army. Igen er der kun et begrænset antal, så det er først til mølle.

Vi synes virkelig, der er mere end nok tilbud til at friste dig, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Det eneste, der er tilbage at sige, er god shopping!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Related Posts