Je zult de prijs van deze winner van de 2020 Red Dot Design Award niet geloven

Gesponsored Post

Als je een product koopt, wil je weten dat wat je koopt je geld waard is. Het horlogemerk Nordgreen uit Kopenhagen geeft je vijf redenen waarom je een van hun prachtige horloges moet kopen!

De Pioneer van Nordgreen is de hoeksteen van een nieuw tijdperk. Het betaalbare, uitmuntende ontwerp inspireert de volgende generatie. De bekroning met de Red Dot Design Award kan nieuwe, jonge ontwerpers inspireren om zelf ook deel te nemen aan de Red Dot Design wedstrijd en de regels opnieuw te bepalen. Je hebt geen miljoenen nodig om kwaliteit van wereldniveau te creëren of om een van de meest prestigieuze prijzen in de designwereld te winnen.

We hebben vijf van onze favoriete winnaars gekozen, samen met de Pioneer van Nordgreen, om het soort kwaliteit te laten zien dat gewoonlijk aanspraak maakt op de Red Dot-prijs.

1. Nordgreen Pioneer - winnaar – prijs: €255

Als winnaar van de award in 2020, kost de Pioneer slechts € 255 per horloge. Als je gaat investeren in een horloge, moet je weten dat je waar voor je geld krijgt. De Pioneer Chronograph van Nordgreen gaat zelfs nog een stapje verder. Je hoeft niet in te leveren op de prijs of op de kwaliteit. Je krijgt echt het beste van twee werelden.

De interpretatie van Nordgreen van de klassieke chronograaf belichaamt niet alleen de eenvoud van de Scandinavische stijl, maar zorgt er ook voor dat men aandacht besteedde aan wat er echt toe doet. Het horloge werd zorgvuldig ontworpen door de wereldberoemde ontwerper, Jakob Wagner, zodat het horloge de betekenis van authenticiteit weerspiegelt. De Pioneer is minimalistisch, elegant en ongelofelijk functioneel.

Het ontwerp van de Pioneer is gebaseerd op de reputatie van Denemarken als een van de meest duurzame landen ter wereld. Nordgreen nodigt je uit om deel uit te maken van de beweging en een duurzame manier van leven proberen na te streven, zonder daar veel geld voor moeten neer te tellen. Met € 255 koopt u niet alleen een bekroond horloge, maar helpt u Nordgreen ook om te zorgen voor een groenere toekomst waarbij een deel van de opbrengst wordt geschonken aan een duurzaam doel. Een groen horloge dat past bij een groene manier van denken.

Naast de Pioneer bevat de nieuwe collectie van Nordgreen ook de vernieuwde ‘Native’ en de ‘Native Lille’, beide voor € 168. Deze laatste is een kleinere en meer delicate versie van de Native. Beide horloges kunnen op verschillende manieren worden aangepast dankzij het aanbod aan kleuren en materialen van de horlogebandjes. Deze horloges vertegenwoordigen tegelijkertijd de beweging van Nordgreen om terug te gaan naar de basics. Hun tijdloze stijl moedigt een tijdloze filosofie aan, minder is meer.

Nordgreen - Pioneer
White Dial & Black Leather

€253 - nordgreen.com

Nordgreen - Native
Navy Dial & Brown Leather

€165 - nordgreen.com

Nordgreen - Philosopher
White Dial & Black Leather

€192 - nordgreen.com

2. MARGO SQUARE LINO Tafel - 2017 winnaar - prijs: €2,200

De MARGO SQUARE LINO tafel van Vitamin Design bracht hun strakke interieurconcept naar voren voor € 2.200 per tafel. Het bekende Duitse merk onthulde hun Margo Square tafel en hun bedoeling was om hun streven naar eenvoud en het gebruik van natuurlijke materialen te tonen. De tafel werd nog bekroond met twee andere prijzen voor de minimalistische stijl.

3. Porsche Design 1919 Chronotimer - 2016 winnar - Prijs: €6,600

De Porsche 1919 Chronotimer Flyback, de winneer van de Red Dot Award in 2016, kost maar liefst €6,600. Het horloge zelf bevat de essentiële aspecten van het ontwerp van Porsche: puur, to-the-poit en ongelofelijk functioneel. Hun interpretatie van de Chronotimer brengt de klassieke horlogestijl naar de 21e eeuw met innovatieve materialen en een ultramoderne flyback-functie.

4. Lilium Jet by Lilum GmbH - 2019 winner - geschatte prijs: €3,5 Million

De Lilium Jet door Lilium GmbH ter waarde van € 3,5 miljoen kreeg de prijs in 2019. Een duur ontwerp door het Duitse bedrijf dat meer dan € 87 miljoen heeft aangetrokken in financiering. Het vliegtuig moedigt on-demand luchttaxidiensten. Deze ritten kosten € 175 per uur voor een enkele reis. De elektrische jet met vijf zitplaatsen was geïnspireerd op een mantarog, en verwerkt de natuurlijke elementen van de oceaan in zijn ontwerp.

5. BRAVIA Z8H Series - 2020 winnar - Prijs: €6,100

De BRAVIA Z8H, de inzending van Sony, is een 8K LED-televisie die de prijs won voor zijn meeslepende ervaring bij het televisiekijken. Sony is een internationaal miljoenenbedrijf dat honderden ontwerpers tewerkstelt. Als bekend elektronicaconcern zijn hun producten nooit goedkoop. De 8K Sound-from-Picture reality wil een naadloze televisie-ervaring bieden, en dat alles voor de niet zo lage prijs van € 6,100.