Den perfekte gave til hende eller ham

Sponsoreret indhold

Den perfekte gave

Er du på udkig efter den helt perfekte gaveidé til din kære eller dig selv? Så er du landet det helt rigtige sted. Sammensæt flotte gavesæt, der foruden et smukt armbåndsur indeholder en gratis rem i ægte italiensk læder.

Nordgreens ure er skabt af den prisbelønnede designer Jakob Wagner med bæredygtighed for øje, og de udstråler både høj kvalitet, dansk design og elegant minimalisme.

Læs mere om de to gavesæt her og køb dem i din nærmeste Nordgreen’s hjemmeside

Gavesættet til hende: Elegante Native

I gavesættet til hende finder man Nordgreens tidløse dameur Native. Native definerer klassikeren på ny og er et elegant og stilrent ur, der demonstrerer den perfekte balance mellem det simple sofistikerede og det diskrete detaljerede. Uret har en afrundet urkasse, der sammen med den rene urskive, de diskrete visere og bløde detaljer fremhæver urets klassiske intentioner.
Native er det perfekte armbåndsur til såvel piger som kvinder, og med de to medfølgende remme kan modtageren nemt skifte mellem det elegante look og et mere råt udtryk.
 

Uret kommer i sølv med en hvid urskive og en sølvfarvet meshrem. Med i gavesættet til 1.435,- kr. følger en ekstra gratis rem i brunt læder. Uret kommer i størrelserne 32mm.

Gavesættet til ham: Prisvindende Philosopher

I gavesættet til ham finder man Nordgreens prisvindende herreur Philosopher. Uret har netop modtaget den prestigefyldte IF Design Award 2021 – en pris, der siden 1953 hvert år er blevet uddelt for at hædre de mest fremtrædende designs i verden.

Det er ikke svært at se, hvorfor Philosopher løb med årets pris. Uret fremstår som et sandt statement piece, og det adskiller sig fra de øvrige ure på markedet med sit helt særlige design.

Uret har et konisk formet urhus med en bredere bund end top, hvilket skaber en todelt urskive og drager blikket mod urets midte. Det hævede hus, børstede look og de buede horn bidrager sammen med den asymmetriske sekundviser til Philosophers unikke design.

Uret kommer i gun metal med en hvid urskive og en 3-link rem i rustfrit stål. Med i gavesættet til 1.675,- kr. følger en ekstra gratis rem i mørkebrunt læder. Uret kommer i størrelsen 40 mm.

Et alsidigt ur

Hvem vil ikke gerne give en gave med lang holdbarhed? En gave, der aldrig bliver forældet og aldrig går af mode.

Når du handler hos Nordgreen, er du sikret høj kvalitet og lang levetid. Hvert eneste ur er skabt af de bedste materialer og samlet med håndkraft. Og køber du et gavesæt med et ur og en ekstra gratis rem, kan gavemodtageren altid skifte mellem remmene og skabe lige præcis det look, der passer til dagens outfit, begivenhed eller humør.

Nordgreens ure er designet med et ‘quick release’-system, der betyder, at man med et snuptag kan skifte fra læderrem til stålrem – og tilbage igen – helt uden brug af værktøj. På den måde er du sikker på, at du giver en alsidig gave, der ikke ender med at samle støv bagerst i skabet.

Bæredygtigt dansk design

Nordgreen ønsker ikke blot, at modtageren af gavesættet skal holde af sit nye ur, men også dét uret står for. Danske Nordgreen bygger på et ønske om at skabe en både æstetisk og funktionel kollektion af designerure, men også med en vision om at etablere et urbrand dybt funderet i den bæredygtige praksis.
 
Nordgreen har derfor indgået samarbejde med tre NGO’er og skabt det unikke ‘Giving Back Program, der understøtter nogle af de store sundheds-, uddannelses- og miljørelaterede udfordringer, som det globale samfund står overfor.

Modtageren af din gave har således en enestående mulighed for at donere en del af købet til den sag, der står vedkommendes hjerte mest nær. Uret bliver dermed begyndelsen på en ny og bæredygtig fortælling.