Nordgreen Accessory

5 redenen om je Valentijn een Nordgreen accessoire cadeau te doen

Gesponsored Post

Als je die nog niet draagt, is het misschien tijd om je roze bril op te zetten! Met Valentijnsdag voor de deur moeten we ons door prullaria, goedkope chocolaatjes en rode rozen worstelen om een cadeau te vinden dat onze partner en de liefde die we voor hem of haar voelen recht doet. Niet om het plezier van een hopeloze, licht materialistische romanticus te ontnemen, maar er is natuurlijk een keerzijde aan de massale, hartvormige commercie waartoe deze dag onvermijdelijk leidt – daarom vinden wij het des te belangrijker om te wijzen op merken en producten die hun geld echt waard zijn en die je geliefde ook echt lang zal koesteren.

Nordgreen is zo’n merk. De Deense accessoire start-up maakte aanvankelijk furore met zijn verantwoorde horloges, alvorens door te breken op het gebied van brillen en sieraden. Wat al deze typisch Scandinavische productlijnen gemeen hebben, is dat de klant bij aankoop een deel van het betaalde bedrag kan doneren aan een goed doel naar keuze. Dus als je je partner trakteert op een nieuw uurwerk, een zonnebril of een halsketting, draag je ook bij aan zaken als onderwijs, bescherming van regenwouden of infrastructuur voor schoon water in ontwikkelingslanden. Dit artikel laat u zien hoe u uw genegenheid kunt uitdrukken met een fysiek cadeau – zonder schuldgevoel, tegen gereduceerde prijzen!

VALENTIJNSDAG: BESPAAR TOT 20% OP CADEAUBUNDELS OP MAAT

Kies uw favoriete horlogemodel en band, en voeg tot twee extra, verwisselbare bandjes toe om uw eigen, persoonlijke accessoirekit te perfectioneren.

Of kies uit Nordgreen’s vooraf samengestelde combinaties, voor hem en voor haar. Gratis verzending inbegrepen!

5 redenen waarom Nordgreen op je valentijns verlanglijstje moet staan:

1. Ze hebben van levensduur een prioriteit gemaakt.

KOOP BETER, BEWAAR VOOR ALTIJD

Kwaliteit staat centraal bij Nordgreen, dus het bedrijf heeft alle bekende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat hun klanten zo lang mogelijk tevreden zijn met hun goederen – dit in tegenstelling tot sommige van hun collega’s die op snelle oplossingen vertrouwen. Hun accessoirecollecties zijn gemaakt met saffierglas, roestvrij staal, bio-acetaat, messing en zelfs diamanten, en elk horloge, sieraad of zonnebril wordt geleverd met 2 jaar garantie. De site biedt ook gedetailleerde gidsen over hoe u uw nieuwe metgezellen het beste kunt onderhouden. Van hun nieuwste familielid, de Guardian, wordt zelfs gezegd dat hij gemaakt is om 100 jaar mee te gaan. 

Deze duurzaamheid heeft zowel betrekking op de productie en de materialen van de horloges als op de esthetiek van Nordgreen. Zelfs nieuwe iteraties van kerncollecties – zoals recent toegevoegde kleurstellingen, kristalversieringen of Clous de Paris-texturen voor wijzerplaten – worden subtiel genoeg gehouden om er iets extra’s aan toe te voegen zonder het slachtoffer te worden van overbodige rages, wat weer aansluit bij reden nummer 3 later…

samenvatting

◾ 2 jaar garantie
◾ Duurzame materialen
◾ Onderhoudsgidsen op de website

ontdek de selectie

alle uurwerkbundels Tot 20% korting

NATIVE
Crystal Sunray Dial
/ Gold Mesh Strap
unika
Crystal Sunray Dial
/ Silver 5-link Strap
pioneer
Textured Black Dial
/ Black Leather Strap
pioneer
Textured Grey Dial
/ Silver 3-link Strap

2. Ze zijn Scandinavisch, Duh.

Nordgreen is gevestigd in Kopenhagen, Denemarken.

Een van de meest voor de hand liggende en misschien wel meest overtuigende redenen is simpelweg dat het merk afkomstig is uit Denemarken – een plaats die bekend staat om zijn offensief stijlvolle mensen, zijn grote designtradities en grijze wolkenluchten. Als er iemand is die weet hoe je stijl en functionaliteit moet combineren, dan zijn het de Denen wel. Jurk om indruk te maken? Ja, maar ook: Dress to function, come wind, come rain – een mantra waarmee de bekroonde ontwerper Jakob Wagner goed bekend is. Nadat hij zijn tanden had gezet in merken als Bang & Olufsen, HAY of Cappellini, leent Wagner nu zijn bekwame oog voor de tijdskleding van Nordgreen, waarbij schoonheid wordt gecombineerd met pragmatisme.

De horloges van Nordgreen zijn de belichaming van deze sentimenten, een manifestatie van tijdloze mode en een groot aanpassingsvermogen in prestaties. Elk van hun modellen klokt in op minstens 3, en maximaal 10 ATM, en is dus bestand tegen lichte motregen, zware regenbuien en ijzige sneeuwstormen – en dat alles terwijl ze dat laatste, je ne sais quoi element (dat is Frans, niet Deens, dat weten we) toevoegen aan je gelaagde look. 

SAMENVATTING:

◾ Tijdloos Scandinavisch design
◾  iF Design Award (2021) & RedDot Award (2020)
◾ Waterbestendigheid horloges: tot 10 ATM

3. Ze maken gepersonaliseerde sets

Een of twee extra bandjes, of sieraden voor bij uw uurwerk

Het mooie van Nordgreen horloges is dat ze allemaal zijn ontworpen om eigentijds aan te voelen zonder mee te liften op trends. Toch houden we allemaal van een beetje afwisseling en om af en toe een beetje te switchen. In tegenstelling tot veel andere horloges in, boven of onder hun prijsklasse, zijn de horloges van Nordgreen gemakkelijk aan te passen aan al uw bewegingen. Wat dat in de praktijk betekent, is dat de uitgebreide selectie horlogebanden die worden aangeboden gemakkelijk verwisselbaar zijn om moeiteloos veelzijdigheid te bieden.

Dus, als je jezelf ziet vervelen, ga je gang en stel je eigen set samen, naar je eigen smaak. Met behulp van de Set Builder van hun website kunt u uw model kiezen en maximaal drie bijbehorende bandjes selecteren, waardoor uw gepersonaliseerde uurwerk bestand is tegen elke stijl-, gelegenheid- of stemmingswisseling. NIEUW: Sets komen nu ook met uw keuze van een horloge en een sieraad, waardoor u een genre-overkoepelende constellatie van hoogwaardige producten krijgt om samen of als single te dragen, naar kantoor of de club.

 

SAMENVATTING:

◾ Gemakkelijk verwisselbare riemen
◾ Pas een set aan of kies uit kant-en-klare sets
◾ Bespaar tot 15% door te kiezen voor een bundel

verkennen van vooraf gemaakte sets

speciale V-DAY prijzen

NATIVE
Crystal Sunray Dial
/ 5-link & Leather Straps
unika
Crystal Sunray Dial
/ Mesh & Leather Straps
pioneer
Textured Black Dial
/ 3-link & Leather Straps
pioneer
Textured Grey Dial
/ 3-link & Leather Straps

of u kunt uw eigen

4. Ze maken betaalbare, luxueuze juwelen

Hot-Off-The-Press sieraden met respect en verantwoordelijkheid als kern.

Nordgreen, een merk dat bekend en geliefd is geworden om zijn horloges, heeft zijn klantenkring onlangs kennis laten maken met een verscheidenheid aan op maat gemaakte sieraden die het centrale ethos van het jonge bedrijf weerspiegelen en weerspiegelen. Nordgreen biedt een reeks armbanden, kettingen en oorbellen, voor hem en voor haar. 

Geïnspireerd door Amelia Earhart of mediterrane mythologie, stralen de stukken elegantie en verfijning uit, zonder ooit als zwaar op de hand te overkomen. De armbanden, kettingen en oorbellen voor vrouwen, verkrijgbaar in zilver-, goud- en rozetinten, zijn bedoeld om de polsen, nekken en lobben van een eclectische, moderne vrouw te sieren – een vrouw die niet bang is om zichzelf te uiten, maar ook niet geïnteresseerd is in hoe ze eruit ziet of wat ze draagt. Voor mannen zien we strakke armbanden, in Bronzite, Lavastone of katoen, perfect om zijn ingetogen zelfvertrouwen te ondersteunen.

samenvatting:

◾ Sieraden voor hem en haar
◾ Geïnspireerd door natuur en moderniteit
◾ Beschikbaar met horloge sets
◾ Stainless Steel, Lavastone, Diamonds and other materia

5. ze geven terug

elk product steunt een goed doel.

Last but certainly not least is Nordgreen een merk dat letterlijk teruggeeft. Onder de noemer “Giving Back Program” stellen de Scandinavische horlogemakers hun klanten in staat zich persoonlijk in te zetten voor een betere toekomst. Een deel van de opbrengst van elk verkocht product wordt gedoneerd aan een van de drie liefdadigheidsinstellingen – Cool Earth, Water For Good of Pratham UK – ten behoeve van respectievelijk het behoud van de regenwouden in Latijns-Amerika, de waterdistributiesystemen in Centraal-Afrika of het onderwijs aan kinderen in India, naast de ondersteuning van andere seizoensgebonden, lokale initiatieven per verkoopgebied. 

Zoals eerder aangegeven legt Nordgreen sterk de nadruk op zijn verantwoordelijkheid voor het milieu. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het gebruik van gerecyclede materialen voor hun verpakkingen. Het bovengenoemde Guardian-model is de belichaming van dit ethos; een horloge gemaakt van 85% gerecycled roestvrij staal, geleverd in een 3D-geprinte verpakking die bestaat uit teruggewonnen en geraffineerd plastic afval, en strategisch ontworpen om te worden gedemonteerd bij terugkomst, zodat de onderdelen kunnen worden hergebruikt en bijdragen aan een meer circulaire toeleveringsketen. 

Nordgreen biedt ook een reeks refurbished horloges aan, dus uurwerken die zijn teruggestuurd en gerepareerd, waardoor ze een tweede kans op leven krijgen in plaats van simpelweg in de prullenbak te belanden. Verder worden zowel veganistische als dierlijke materialen, zoals leer, ethisch ingekocht en gecertificeerd om aan de groenste normen te voldoen, en wordt de uitstoot gecompenseerd in samenwerking met CleanHub.

samenvatting:

◾ Verantwoorde productmaterialen
◾  Verantwoorde verpakking van geupcycled plastic
◾ Refurbished collectie beschikbaar
◾ Veganistische collectie beschikbaar
◾ Carbon emission offset

Nordgreen's verantwoorde collectie

van gerenoveerde, tot veganistische, tot wetenschappelijk onderbouwde horloges

Refurbished
collection

From $151

vegan
collection

From $189

AW22
COLLECTION

From $189

Guardian
COLLECTION

$799

MIS DE KANS NIET OM VEEL TE BESPAREN OP ACCESSOIRES

EXCLUSIEVE V-DAY AANBIEDINGEN

Bekijk de horloges, zonnebrillen en sieraden van Nordgreen, die zich allemaal inzetten voor het respecteren en beschermen van alle gemeenschappen van mensen, de grond waarop we leven, en het collectief navigeren naar een duurzamere toekomst voor toekomstige generaties.