Supreme Five is reader supported. We may earn a small commission from affiliate partners, when you buy through links on our site

5 redenen waarom u een horloge van Nordgreen moet kopen

Gesponsored Post

De Red Dot Design Award, een internationale ontwerpwedstrijd, is uitgegroeid tot een erkende stempel van ongeëvenaarde kwaliteit op het gebied van ontwerp. De prestigieuze en internationaal erkende prijs werd bijna 70 jaar geleden in het leven geroepen en is een eerbetoon aan baanbrekend design en innovatie. De concurrentie is hevig, want deelnemers komen van over de hele wereld om de titel te veroveren. De Pioneer van Nordgreen ontworpen door Jakob Wagner was een van de 6.500 deelnemers voor de prijs dit jaar, en was opvallend goedkoop in vergelijking met de winnaars van de voorgaande jaren. Tussen startupbedrijven ter waarde van miljoenen en gevestigde internationale merken, stal de betaalbare Pioneer van Nordgreen helemaal de show.

1. De Nordgreen Pioneer Chronograph: winnaar van de 2020 Red Dot Award for Design

In 2019 bracht Nordgreen het Pioneer Chronograph horloge uit, en sindsdien is het horloge het bestverkochte horloge van het Scandinavische merk. Nordgreen won de 2020 Red Dot Award in de categorie ontwerp van 6.500 andere deelnemers. De Pioneer blijft indruk maken op klanten en concurrenten!

Nordgreen - Pioneer
Witte wijzerplaat & 3-link​

€275 - nordgreen.com

Nordgreen - Pioneer
Witte wijzerplaat & zwart leer

€253 - nordgreen.com

Nordgreen - Pioneer​
Zwarte wijzerplaat & marineblauw nylon​

€235 - nordgreen.com

2. Horloges ontworpen door de wereldberoemde Jakob Wagner

Jakob Wagner wordt al meer dan 25 jaar gevraagd voor zijn designfilosofie en ontwerpt voor beroemde designmerken als Bang & Olufsen, B&B Italia, Cappellini en Hay. Een wereldberoemde ontwerper worden heeft zo zijn voordelen, want de getalenteerde Deen viert zijn vierde Red Dot Award dankzij zijn ontwerp van de Pioneer Chonograph.

3. Er is een prijsklasse voor ieders budget

De horloges van Nordgreen zijn een goede keuze als je van designerhorloges houdt die mooi passen bij zowel formele als casual kleding. Kies uit de modellen Native, Philosopher, Infinity, of de 2020 Red Dot Award-winnende Pioneer Chronograph, en selecteer de kast, wijzerplaat en bandjes zelf. Nordgreen maakt kwaliteits- en precisiehorloges voor minder dan € 200 – 300, maar als je veel wilt uitgeven, is dat ook mogelijk!

Nordgreen - Philosopher
Witte wijzerplaat & zwart leer​

€192 - nordgreen.com

Nordgreen - Native
Marine wijzerplaat & bruin leer​

€165 - nordgreen.com

Nordgreen - Pioneer​
Rosé gouden wijzerplaat & mesh band​

€192 - nordgreen.com

4. Ondersteunt de gemeenschap met zijn programma Giving Back

Wanneer je een Nordgreen horloge koopt, kun je met je aankoop zonder extra kosten iets teruggeven aan een van de drie NGO’s. Pratham UK zorgt voor onderwijs aan kinderen in India, Water For Good biedt oplossingen voor schoon water in Centraal-Afrika en Cool Earth bestrijdt ontbossing door bomen te planten in de regenwouden van Latijns-Amerika. Nordgreen helpt ook een handje bij urgente uitdagingen zoals de bosbranden van 2019 in Australië door geld te doneren voor herbebossing. Nordgreen is trots op zijn programma Giving Back en heeft een geweldige manier gevonden om zijn klanten aan te moedigen mee te doen aan het teruggeven aan hun gemeenschappen.

5. Duurzame verpakking

Het verminderen van afval is een continue missie bij Nordgreen. Daarom wordt een horloge van Nordgreen netjes verpakt in een FSC-gecertificeerd kartonnen doosje met een vilten voering van gerecyclede plastic flessen. Het horlogemerk uit Kopenhagen gelooft dat ze een inherente verantwoordelijkheid hebben voor hun gemeenschap en het milieu, ze betrekken hun papierproducten uit FSC-gecertificeerde bossen die zwaar gereguleerd zijn, en het gebruik van gerecycled plastic is het minste dat ze kunnen doen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Related Posts