Supreme Five is reader supported. We may earn a small commission from affiliate partners, when you buy through links on our site

5 grunde til at disse MessyWeekend skibriller bør få en plads på din ønskeliste

Skiferie coming up? Du får brug for det rette udstyr. Heldigvis har vi fundet det perfekte brand til at dække dine skibriller behov: MessyWeekend

Luften fryser. Solen er på efterårsferie. Og winter is coming. Er du en de titusindvis af danskere for hvem vinter er lig med skiferie, sidder du nok tålmodigt og venter på at tage pisterne med storm. I så fald ved du også hvor afgørende dette rette udstyr er for en succesfuld uges bakkeræs. Uanset om du indtager de kridthvide slopes på de lange bræder eller snowboardet, er der én ting, der er et absolut must at have. Et ordentligt par skibriller.

Men skibriller er ikke bare skibriller. Det er avanceret teknologi, som kræver exceptionelt håndværk for at perfektionere. Udover at beskytte dit ansigt og øjne mod kuldens greb og sikre din komfort, skal dine skibriller også understøtte din eventyrlyst i alle slags vejr og hjælpe dig med at navigere i den blændende sne. Sådan en opgave kræver de helt rigtige goggles. Og dem mener vi, vi har fundet. Skibrillerne hedder ACHTON, og hjernerne bag er det danske solbrillebrand MessyWeekend.

Overlegen teknologi

Når snekongerne bedømmer kvaliteten af skibriller, er der specielt tre elementer, de kigger på: linsen, afdugningsegenskaber og komforten. MessyWeekend’s ACHTON-goggles er et af de få par skibriller, som er udstyret med skisportens nyeste teknologier, og tilbyder derfor det bedste fra alle verdener.

Før vi snakker linseteknologi, skal du vide, at skibriller findes med to forskellige former linser: cylindrisk og sfærisk. ACHTON-brillen har den klassiske cylindriske linse, som buer over dit ansigt vandret, men er flad lodret. Selvom vi i dag fokuserer på ACHTON-modellen, tilbyder MessyWeekend også deres FLOAT II-model. Et par goggles med en sfærisk linse, som buer både vandret og lodret. 

Nå – slut med sniksnak. Her er 5 grunde til disse MessyWeekend skibriller skal have en plads på din ønskeliste.

1. Højkontrast og fotokromisk linse

Mildt sagt, så er ACHTON’s XE2-linse et rent genistreg. Ligesom de famøse Oakley Prizm-goggles er ACHTON også udstyret med en høj-kontrastlinse, som virker ved at forstærke farverne og derved snelandskabets kontraster. Resultatet er simpelt men suverænt: du ser flere og skarpere detaljer, end med en almindelig linse.

For at sikre dig en let, stærk og praktisk talt ubrydelig linse, er XE2-linsen fremstillet af optisk kvalitets polycarbonat – det samme materiale, du finder i skudsikre vinduer. MessyWeekend tilbyder også en opgraderet linse, XEp, som har samme høj-kontrast teknologi som XE2, men med et ekstra fotokromisk filter. Filtret er udviklet til automatiske at justere linsens farver og toner i forhold til, hvor meget sol der er. Er solen høj, vil linsen være kongeblå, og skifter vejret, vil den på 30 korte sekunder blive transparent. Dette gør XEp-linsen klart overlegen i forhold til alle andre alternativer. Begge modeller er naturligvis også udstyret med 100% UV400 (UVA+UVB) beskyttelse, så dine øjne er helgarderet mod solens skadende stråler. 

2. Magnetic lens-change mechanism

En anden afgørende funktion som alle high-end skibriller bør have, er evnen til at skifte linse på en fornuftig tid. Langt de fleste modeller har et forældet linseskiftesystem, der kræver manuel håndtering for at skifte linse, hvilket ofte er en byrde og udfordring på et koldt bjerg. Med et magnetisk linseskift, som består af et 8-punkts magnetsystem fastgjort til brillens ramme, reducerer begge MessyWeekend’s skigoggles modeller, ACHTON og FLOAT II, tiden det tager at skifte linse fra minutter til sekunder.

3. Suverænt udluftningssystem og anti-fog belægning

Når du suser ned ad de ishvide bjergrygge, er din værste fjende kondens på indersiden af dine goggles. Kondens er dog en krig at undgå, da den formes, når din kropsvarme uundgåeligt rammer den nedkølede linse. Udstyret med brudsikre og dobbelt-lag’et linser – i stedet for de forældede single linser – er ACHTON og FLOAT II i stand til udskyde tiden, det tager for kondensen at forme. Et ædelt trick, der gør brillerne mere modstandsdygtige over for dug end deres konkurrenter. Og med anti-dug coating og anti-scratch beskyttelse på linsens inderside samt ventilationsåbninger i toppen og bunden af ramen – som er industriens kronede våben mod dug – er begge modellers udluftningssystem i en klasse for sig selv.

4. Uovertruffen komfort

På komfortområdet ligger ACHTON og FLOAT II igen i front. Brillestellet på begge goggles er bygget af termisk letvægts polyurethan, som giver den højtønskede fleksibilitet, kolde temperaturer kræver. Stellet er overlagt med trelagsskumteknologi, der udover at forbedre udluftning også hjælper med at flytte fugt væk fra dit ansigt. Trelagsskummet er ovenikøbet ultrablødt, og du kan derfor rocke dine goggles hele dagen uden genér eller ubehag.

Og så til pasformen. Ideelt skal dine skigoggles pasform være tætsiddende (ikke stram) og behagelig. Størrelsesmæssigt har ACHTON en medium pasform, som er ideel til både kvinder og mænd. Hvis store goggles er for store til dig – for eksempel hvis de har en tendens til at trykke ned på næsekanten – så bør ACHTON være et perfekt fit til dig. Hvis du modsat eftersøger et stel på den større side, kan du ikke gå galt i byen med MessyWeekends FLOAT II-brille.

5. Dansk design og kvalitet

Sat i verden gennem et disruptivt og rebelsk dansk Kickstarter-projekt tilbage i 2019, står ACHTON-brillen nu som et triumferende symbol for den universelle tiltrækningskraft, som dansk minimalistisk design har på omverdenen. Materialet er nøje udvalgt, og det efterlever råd og krav fra skisportens giganter til perfektion. Især tre ord rammer plet: Standhaftigt, brudsikkert men på samme tid ultralet.

Cool weather, cool look.

Linsens klassiske neon-blå look gør stilen gennemgribende futuristisk, med rene linjer og skarpe detaljer. Inspireret af den danske opdagelsesrejsende Achton Friis eventyrlige togter og designet af to Københavnske iværksættere med underdog-mentalitet, rammer ACHTON-brillen (og resten af kollektion) et samlet udtryk, der oser kvalitet og dansk design. 

MessyWeekend ønsker at appellere til det lækre i os alle, og derfor er de tilhørende stroppers farveudvalg bevidst neutralt. Med et valg mellem sort, hvid og militærgrøn forbliver stilen ren som bjergstoppens puddersne.

Bestseller skibriller

MessyWeekend
ACHTON XEp - Black

1500 DKK

MessyWeekend
ACHTON XE2 - Green Revo

1000 DKK

Det bedste fra begge verdener

MessyWeekend laver nogle uovertruffelige skibriller, men de er først og fremmest et solbrillebrand. Her har de med deres notoriske og trendbrydende kollektion af kvalitetssolbriller solgt til i et prisleje, der bryder alle branchenormer, startet en lavine af medieomtale.

Med navne som NEW DEPP, DOWNEY, ROXIE, LIV og HOBBES, er hver solbrille gennemsyret af karakter og inspireret af nogle af tidens største excentrikere og personlighed. Så med et par solbriller fra MessyWeekend, bærer du ikke bare et par masseproduceret shades fra et ansigtsløs megabrand. Nej, du bærer en personlighed, en identitet, fremstillet i materialer udtænkt af en rebelsk ånd og med synlige spor af exceptionelt håndværk. Se for dig selv her.

Et look der opsummerer en hel generation

Bunkekøbkulturen har MessyWeekend sat sig op i mod. Alle deres solbriller er håndlavet. Og ikke på den overfladiske et-menneske-har-trykket-på-knappen-håndlavet. Med en kreationssproces med over 200 separate manuelle trin tager det MessyWeekends dedikerede solbrilleproducent 3 uger at producere et par. Det betyder, at du får et par exceptionelt holdbare solbriller i stand til at overleve ethvert udendørseventyr.

Ligesom kvaliteten, er prisen også exceptionel. Exceptionel imødekommelig, altså. Ved at skære produktionsprocessen ind til knoglen og droppe prisoppusteriet, har de sat sig i en unik priskategori, hvor du nøjes med at skulle betale en pris, som er halvdelen af hvad andre lignende brands tager.

MessyWeekends Juletilbud:

Lige nu og i hele december tilbyder MessyWeekend en gratis gave med alle køb over 550 DKK. Vælg mellem en MW Beanie, en halsvarmer eller en MW tote bag.
 
Tilmeld dig deres nyhedsbrev for at få eksklusive tilbud!
SUPREME FIVE TEAM

SUPREME FIVE TEAM

We are a team of experienced writers who specialize in creating hihg-quality content that provides helpful recommendations to readers around the world.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest

Recent Posts

30 Best Minimalist Watches for Women

Are you seeking the ideal minimalist watch for yourself or a special someone? The pursuit may be tedious, however, with an assortment wristwatch of designers …

Read More →
beach party

What to Wear for a Beach Party: The Ultimate Guide

Planning for a beach party can be daunting – how do you look fashionable yet remain comfortable and appropriate? Plus, make sure that your outfit …

Read More →
healthy hair

Why Protein-Free Hair Care is the Secret to Stronger Hair

Despite using multiple hair care products that guarantee to hydrate and moisturize, numerous individuals still suffer from dry and frizzy hair. The issue might be …

Read More →